Om företaget

 

Anett Hansen Konsult AB

Efter mer än 20 år som inköpare och upphandlare startade jag mitt företag 2012, Anett Hansen Konsult AB. Jag är helt övertygad om att det finns möjligheter för fler företag, i alla storlekar, att göra affärer med den offentliga sektorn.
Det handlar om allas våra skattepengar, att våra pengar ska komma till bäst användning genom bästa affärerna för alla parter är också något som driver mig!

Med min breda erfarenhet av inköp och upphandling inom en mängd kategoriområden, efter mitt långa yrkesliv inom olika branscher på leverantörssidan, bidrar jag med det vid uppdrag som upphandlare och när jag hjälper företag att svara på upphandlingar, det är en stor fördel för båda sidorna.

Att vara aktivt på olika sätt, i  nätverk för upphandlare och anbudsgivare och delta kontinuerligt vid olika seminarier och utbildningar inom området, är en självklarhet för mitt företagande och för mina kunders bästa.

Mina tjänster

Anbudsgivare

Som anbudskonsult hjälper jag företag med det som behövs. Det kan innebära kartläggning av kunder inom offentlig sektor, förberedelser inför anbudslämning, kvalitetssäkring eller ansvar för hela processen. Det kan också vara utbildning genom mina kurser. Jag är flexibel och öppen för diskussioner om utformning av uppdrag.

Upphandlare

Som upphandlare förmedlar jag min erfarenhet från leverantörssidan för att stötta den upphandlande myndigheten att göra bra upphandlingar.
Jag är Diplomerad upphandlare som åtar mig konsultuppdrag inom offentlig upphandling.

Projektledning

Projektledning har varit en stor del av mina arbetsuppgifter under som inköpare och som jag fortsatt med som frilansande konsult.  Att tillsammans med beställare leda dem till bästa lösningen. Det lyckas jag med genom min stora samarbets- och sammanhållningsförmåga som jag bygger genom förtroende och inte minst min analytiska förmåga.

Ett av större mina uppdrag – Projektledning inför och till ISO certifiering

Jag var projektledare – höll i hela processen, skapade alla dokument och rutiner, utbildade personal och certifierade ett företag för ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Stort jobb som ledde till mycket beröm från företaget, personal och ledning samt certifieringsföretag.

Här kan du läsa ett artikel jag skrivit.

https://lnkd.in/d-UWZ-q

Medlem i  Stockholms Handelskammare

[/lgc_column]